8.06.2014 г.

ЧАХОВ ООД с Краси Чахова спечелиха второто място в Postbank Business Run 2014

ЧАХОВ ООД с Краси Чахова спечелиха второто място в Postbank Business Run 2014. Състезанието се проведен на 8 юни 2014 г. в Бизнес парк София.
Краси Чахова на старта (вляво с червената фланелка)


Краси Чахова е атлет ветеран от отбора на "Берое" - Стара Загора и има сериозни отличия от международни състезания, като през 2013 г. зае второ място на световното първенство в дисциплината 2000 м стипълчейс. В отбора на семейство Чахови взеха участие Краси, съпругът Георги и синовете Цветан и Кольо.

Отборът на семейство Чахови


Победители в Postbank Business Run 2014 е отборът на SAP Labs с време 1:01:30,12. Втори са CHAHOV OOD (шест минути след първия отбор), трети Адвокатска кантора Манчев и Рътков.

Всеки отбор беше съставен от четирима души, а всеки участник трябваше да направи по четири обиколки на трасе от 1000 метра, или общо 16 км за целия тим.
Първите три отбора



Първото самостоятелно издание на благотворителната корпоративна щафета Postbank Business Run събра над 9000 лева. Средствата ще бъдат дарени за каузата на УНИЦЕФ в партньорство с Пощенска банка "Най-добър старт за всяко дете" за развиване на мрежа от центрове за майчино и детско здраве. В надпреварата в "Бизнес парк София" се включиха 107 отбора от 63 фирми.
Краси Чахова

Фотограф: Анелия Николова

ОЩЕ СНИМКИ може да видите на страницата на клуб БЕГАЧ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар